Start hier

Start hier

Wat is SPAGHETTI

SPAGHETTI is mijn foto-blog-project. Je zult hier blogs vinden over zeer diverse zaken die me bezig houden en altijd zoek ik daarbij de verbinding met (mijn) fotografie. Lees mijn overdenkingen en belevenissen op de blog-pagina. Wil je meer weten over mij, of waar de naam SPAGHETTI vandaan komt, kijk dan bij de 'over' pagina en wil je een berichtje hebben wanneer er een nieuw bericht is, meld je dan aan op de aanmelden bladzijde.

Oorspronkelijk, toen ik op 1 januari 2018 begon, was mijn bedoeling ook nog eens een tweede project van begin af aan op te zetten. Zeg maar een project binnen een project. Samen met jou. Misschien zette jij ook eindelijk dat project op, dat je al jaren van plan was. Ik wilde je daarbij motiveren en inspireren. Dat tweede project is een beetje vastgelopen. Ik ga er nog een keer mee verder, dat is alles wat ik kan beloven. Je leest er alles over op de project-pagina.

Waarom

Alweer een flink aantal jaar geleden (2008) ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Ik heb toen besloten dat ik van fotografie niet mijn werk, maar een hobby wilde maken. En inderdaad, zoals dat met hobby's gaat, voor je het weet lijken andere dingen een stuk belangrijker en komt er weinig meer van terecht. Ik wil mezelf (en jou) re-activeren. Ik wil meer met fotografie bezig zijn en maak er op deze manier met SPAGHETTI een kader voor.

Wat vind je hier en voor wie

Volledig vrijblijvend, zonder kosten en zonder verplichtingen kun je hier mijn blog a souvenir of nowhere met belevenissen, foto's, overdenkingen en reisverslagen lezen.Ik probeer je te laten delen in mijn fotografie, in mijn (soms wat eigenaardige) gedachten en belevenissen. De actualiteit zal ik daarbij vrij zeker mijden...

Je kunt je ook aanmelden (gratis !). Dat vind ik fijn, want dan weet ik dat mijn site wordt gewaardeerd en hoeveel belangstellenden ik (hopelijk) blij maak met nieuwe blogs en berichten over mijn project. Bovendien krijg je :

  • gratis mijn fotoboek in PDF formaat (a souvenir of nowhere)
  • iedere week een mail wanneer het nieuwe bericht voor je klaar staat
Wat gaan we doen

Ja, inderdaad, wat gaan WE doen ? Dat was de oorspronkelijke titel. Bedoeling was om op SPAGHETTI, naast mijn eigen blog, verslag te doen van een tweede project dat ik wilde opzetten. Ik hoop dat jij ook een ingeslapen hobby of een sluimerend verlangen hebt om eindelijk eens dat boek te schrijven, je tekeningen te bundelen, een expositie te maken, een band te starten, of wat dan ook. Ik hoop dat ik jou, ook al doen we heel andere dingen, inspireer om eindelijk eens jouw project op te zetten (en af te ronden). Mijn eigen tweede project is een beetje gestrand, maar komt vast ook weer eens tot leven.

Even concreet; wat is SPAGHETTI in 2019 : minimaal 1 blog bericht per week. Zo'n bericht kan gaan over :Spaghetti op een bord

  • nieuw fotografisch beeldmateriaal dat ik heb gemaakt
  • bestaand materiaal dat ik bewerkt heb
  • een achtergrondverhaal over een fotografisch of project-onderwerp
  • een overdenking, bespiegeling of iets dat ik zo maar tegen kwam
  • inspiratie, discipline, doorzetting, transpiratie
Nogmaals welkom !

Voel je nergens toe verplicht, maar kijk gewoon eens rond. Echt, ik ben gewoon blij met iedereen die hier komt, ook als je je niet aanmeldt.

En als het je wat lijkt : zorg dat je SPAGHETTI in de gaten houdt. Bijvoorbeeld door een favoriet in je browser te maken. Of je kunt je natuurlijk net zo gemakkelijk alvast voor een gratis lidmaatschap aanmelden. Ik hou je dan per mail op de hoogte. Ik ga je echt niet spammen en vind je het uiteindelijk niks, dan kun je je net zo gemakkelijk weer afmelden... Ik beloof je, dat ik mijn best ga doen om er ook voor jou wat boeiends van te maken !

Nieuwsgierig ? Klik op de button ! Blog