project

#000 Go go go !

Ready to go

Het is gelukt ! Het was hard werken in de kerstvakantie, maar mijn project SPAGHETTI staat ! Dat houdt in dat mijn foto-blog kan starten, maar ook dat ik kan starten met het tweede project dat ik voor mezelf in petto heb. Geen idee wat het gaat worden, maar ik wil op SPAGHETTI een tweede project opzetten (naast SPAGHETTI zelf, of eigenlijk daarbinnen).

Ook over dat nieuwe project ga ik hier wekelijks verslag doen. Vorderingen, vragen, problemen, feestelijke mijlpalen en overdenkingen; ik ga ze allemaal met je delen.

Het wordt niet allemaal eenrichtingsverkeer als het aan mij ligt. Ik hoop dat je iets aan mij hebt door bijvoorbeeld mijn foto-blog leuk te vinden, of mijn tips handig. Ik hoop ook iets aan jou te hebben en zal soms vragen aan je stellen. Over wat je vindt of over hoe je iets aanpakt. En wanneer je spontaan iets met me wilt delen, dan ook heel graag. Als aangemeld lid kun je me gewoon e-mailen en anders gebruik je net zo gemakkelijk het contact-formulier. Ik ben erg benieuwd wat er komend jaar allemaal gaat gebeuren...