blog

Nieuwjaar !

Nieuwjaar !

Het is 1 januari 2018 ! Nieuwjaar ! En inderdaad, zoals te verwachten viel, op dit ogenblik is het nog wat leeg op SPAGHETTI. De infrastructuur begint wel zijn definitieve vorm te krijgen, maar verder is er nog weinig inhoudelijks te zien en te lezen. Een leeg wit bord met bestek, nog zonder spaghetti... Reken er maar wel op : de pasta kookt al en de saus borrelt in de pan. Nog eventjes !

Ik ben op het ogenblik hard bezig om de site af te maken voor de eerste kennismaking met de buitenwereld. Die eerste indruk kun je maar 1 keer maken... De planning is om eind januari 2018 echt online te zijn, inclusief een Facebook pagina.

Tegen die tijd wil ik een e-mail lijst hebben voor de mensen die ik ga uitnodigen, een welkomst kado gereed hebben en alvast een aantal boeiende posts in mijn blog hebben. Ook hoop ik dan de eerste posts met een beetje zinvol fotografisch materiaal te hebben en hopelijk ook de eerste stappen op het gebied van mijn project gezet te hebben. Doel is om 1 februari de uitnodigingen te versturen. Hard werken dus.

Eigenlijk vanaf nu al, maar zeker zo gauw ik een basis gelegd hebben, ga ik minimaal 1 keer per week een nieuw bericht in mijn foto-blog verzorgen. Dat zal eerder vaker dan minder vaak worden en daar komen de ontwikkelingen in het project natuurlijk nog bij. En verder heb ik ook nog allerlei ideeën om SPAGHETTI tot een breder platform te maken. Dat wordt een spannend jaar. Voor mij, maar hopelijk ook voor jou ! En niet alleen spannend, maar ook vooral een heel gelukkig en gezond jaar wens ik je toe. Maak er wat moois van, 2018.