project

#20 structuur gereed

bijna klaar voor scripten

Project CAPPUCCINO vordert, al is het nog steeds langzaam en gestaag. De structuur van de cursus is nu toch vrijwel helemaal gereed. Afgelopen week ben ik nog even een avond bezig geweest om te proberen een (software)tooltje te maken waarmee ik gemakkelijker de volgorde kan plannen. Zo'n zijstap was leuk, maar leidt eigenlijk alleen maar af en daar ben ik dus weer mee gestopt. Het uitschrijven van mijn verhaal (scripten) kan (en moet) starten en daar wil ik komende weken een flinke stap in maken.

Ik ben bezig voorbeeldfoto's uit te zoeken bij wat ik wil vertellen en zet op een rijtje waar ik nieuw materiaal voor moet maken om duidelijke voorbeelden te hebben bij mijn verhaal. Een voorbeeldje : één van mijn lessen zal gaan over het leggen en (ver)leggen van aandacht binnen een foto. Daar heb je allerlei technieken voor die ik vaak gecombineerd gebruik. Voor de duidelijkheid is het handig om cursusmateriaal te hebben waarin ik die technieken afzonderlijk laat zien.

Met de website voor CAPPUCCINO ben ik met een eerste technische overstap gestart (in de jaarkalender kun je zien dat die eerste stap inderdaad voor mei gepland is). Ik heb de SPAGHETTI site overgezet naar CAPPUCCINO en daar alle berichten uit weggehaald. Komende week ga ik de site ver-Engelsen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *