project

#27 strakke planning

goed gepland is een goed begin

Planning is alles. Tenminste, zo lijkt het wel eens. Zelfs met mijn SPAGHETTI blog verloopt dat goed; iedere week, elke vrijdagmiddag is er een nieuw bericht. Voor wat betreft CAPPUCCINO is dat niet het geval en niet per ongeluk. Omdat CAPPUCCINO een hobby moet zijn (ja, SPAGHETTI ook), wil ik daar geen strakke planning in maken. Dat heeft dan weer als nadeel dat, in krappe weken, de activiteiten voor CAPPUCCINO daar het eerst onder lijden. Ook deze week.

Ik ben, al is dat maar half met de kernactiviteiten voor het maken van een fotografie cursus, wel hard bezig geweest met mijn gele-briefjes tool. Die is nu bijna zover (ik verwacht eind volgende week) dat ik mijn cursus daar in onder ga brengen en er mee ga schuiven en inhoudelijk uitwerken. Dat is wel mijn valkuil, altijd bezig met randvoorwaarden... We gaan het zien.

De foto's die ik in Sevilla maakte heb ik een week laten rusten en inmiddels in Lightroom geïmporteerd. Eerdaags ga ik bezig om te kijken wat ik daar uit kan halen als illustratiemateriaal bij mijn cursus. Ik hoop volgende week meer te melden te hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *