project

#29 nu een reden

een soort reden

Druk, druk, druk. Natuurlijk is dat geen geldige reden... Dat is een reden die je opvoert wanneer je keuzes maakt om bepaalde dingen te doen en daardoor geen tijd over hebt voor de rest. Dat was deze week inderdaad het geval. Voor mij voelt het dus als reden, maar het grote aanbod van activiteiten van deze week is eigenlijk meer een oorzaak dat ik moeite had om mijn tijd in te delen.

Gelukkig heb ik voor de juiste zaken gekozen en hoe jammer het ook is, weer niets met  mijn project opgeschoten. Dat maakt ook niets uit; ik doe dit project voor mezelf en heb sowieso niet de indruk dat ik een grote lezersschare heb voor mijn verslagen van de vorderingen.

Volgende week verder !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *