project

#30 zomerhitte

altijd wat

Haha. Vorige week een soort testje in mijn project-blog opgenomen. Ik had gemeld dat ik niet de indruk had dat mensen dat blog volgden. Ik heb er inderdaad geen enkele reactie op gehad. Ik zou zelf trouwens ook allang blij zijn wanneer ik de "normale" wekelijkse blog gelezen zou hebben. Ik hou de project-blog wel in stand, al was het maar als een soort dag-week-boek om later nog eens na te lezen over hoe het mijn project vergaan is. En omdat ik toch wel echt verwacht dat ik weer harder met mijn CAPPUCCINO project bezig zal gaan.

Stapjes

Deze week erg kleine vorderingen, al was het alleen al door het aanhoudende knetter-zomer weer (heerlijk vind ik dat). Een tijd geleden constateerde ik naar aanleiding van een test-video dat ik rare zwarte vlekken rond de ogen heb door schaduwen van mijn bril met zwaar montuur. Ik had toen uitgevonden dat er zoiets als "daglenzen" bestaat en dat die de oplossing lijken te kunnen bieden. Om te experimenteren met daglenzen moet ik wel weten welke sterkte ik moet hebben. En hoewel ik al 10 jaar een bril gebruik (de laatste 5 jaar permanent) was ik nog nooit bij een opticien geweest (ik gebruik brillen van de boekhandel). Dus voor de daglenzen werd het wel eens tijd om nou eindelijk naar een opticien te gaan. Dat heb ik inmiddels gedaan en dat bleek nodig (verschillend sterke ogen, kleine cilindrische afwijking). Komende dinsdag ga ik weer om twee monturen uit te zoeken (ik neem eerst 2 simpele brillen om te wennen aan de ongelijkheid en cilinder). Ook ga ik dan oefenen met inzetten van de daglenzen.

Als tweede kleine stapje heb ik een uurtje besteed aan de cappuccino.com website. Daar heb ik een heleboel overtolligs gewist en ik ben aan het uitzoeken hoe ik de sfeer wil (simpel, in de basis zwart-wit)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *