project

#31 zomer

zomer en warm

Nog steeds is het, net als afgelopen week, eigenlijk te warm om iets te doen... Veel is er dan ook niet gebeurd. En dat, terwijl ik mijn plaatjes voor de project-blog nog wel had voorzien van "underlayment" om aan te geven dat er hard gebouwd ging worden. Het tegendeel is het geval. Dat kon ik me niet voorstellen toen ik aan het begin van die 10 weken stond; dat het zo langzaam zou gaan. Deze week heb ik het plaatje in een zonnetje veranderd. De komende 5 weken gebruik ik die, om aan te geven dat het zomer (en deels vakantie) is. Ik verwacht niet dat er veel gaat gebeuren, maar ja, je weet nooit hoe de dingen lopen....

Gedaan

Wel gedaan deze week is een tweede bezoekje aan de opticien. Zoekend in de honderden monturen geen montuur gevonden waar ik een beetje blij van werd. Vreemd, mijn goedkope leesbrillen bij de boekhandel hebben nog een spannender vormgeving... Kortom, geen bril. Wel dag-lenzen zoals de bedoeling was. Geoefend onder begeleiding. Dat is niet eenvoudig, om die dingen er in (en er weer uit) te krijgen. Gisteren is het in ieder geval niet gelukt om er één in te doen. Daar ga ik het weekend eens rustig voor zitten.

Verder ben ik met Yelloos bezig geweest; mijn gele-briefjes web-toepassing. Ik kan inmiddels nieuwe onderdelen toevoegen en verwijderen. Daarnaast heb ik stevig de programmatuur ge-herstructureerd; dat was nodig, omdat het anders een kerstboom zou worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *