project

#32 best al vakantie

Udemy kijken en kleine stapjes

Het is nog steeds warm en bijna vakantie. Deze weken schiet het niet echt op. Op Udemy even wat afleveringen van cursussen waar ik me op ingeschreven heb bekeken en introducties van andere nieuwe boeiende cursussen. Zo is er tegenwoordig ook cursusmateriaal om van je depressie af te komen en zijn er boeiende nieuwe technische ontwikkelingen op website development gebied. Mooie conceptuele dingen.

Verder heb ik afgelopen week basismateriaal gezocht als inspiratie voor de oefeningen in mijn cursus en heb ik mijn teleprompter aangepast, zodat ie een betere kijkhoek heeft en de camera er toch goed doorheen kan kijken (daar had ik een stangetje in de weg zitten). Ook heb ik mijn daglenzen geprobeerd, maar ik krijg ze niet eens in.... Blijven oefenen (en instructie op YouTube nog eens kijken), denk ik....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *