blog

jaar EEN

eindelijk : jaar EEN

Met blijdschap mag ik je aankondigen : de geboorte van mijn tweede SPAGHETTI-blog-jaarboek. Heette het eerste boek jaar NUL; dit boek heet jaar EEN. Alle berichten uit 2019 verzameld in één boek-souvenir, en ook nu met de illusie van eeuwigheidsgarantie.

Ook jaar EEN is weer een heerlijk hanteerbaar, goed bladerbaar, stevig en krachtig, hardcover boekwerk op A4 formaat geworden. In totaal bevat jaar EEN 252 bladzijden. En, last but not least, jaar EEN is ook weer voorzien van een SPAGHETTI-geel-lint als bladwijzer.  Wat wil je nog meer ? Ik hoor heel veel lees-, kijk- en bladerplezier aankomen...

het boek

De ruim 150 foto's vormen natuurlijk de visuele leidraad van deze spin-off van mijn fotografische-reactivering. Wel vreemd achteraf; 2019 was een niet-besmet jaar, waarin alles in opbouw voor 2020 leek. Ik zou gaan exposeren op een kunstbeurs waar ik, mede door toedoen van Kata, door de ballotage was gekomen. Ik had een portretproject bedacht en had nog veel meer op mijn te-doen-en-te-mogen-lijstje.

Enfin, jaar EEN is er in ieder geval wél gekomen. De omslag is dit keer volledig in zwart-wit. Niet voor niets, maar dat lees je in het voorwoord, tenminste, wanneer je tot aanschaf overgaat. Zo ziet jaar EEN er uit:

 

 

terugbladeren

Terugkijkend was 2019 een jaar van groei, van ambitie, van realisatie en van plezier. Plezier in fotografie én in SPAGHETTI. Veel boeiende beelden, veel onrustige gedachten, fijne verbindingen en een overdaad aan onverwachte associaties misschien, maar dat hoort bij mij. Wil je het nog een keer allemaal in alle rust doorkijken, dan kun je dat echt het beste met het boek jaar EEN doen. Niets bladert zo fijn als papier...

 

 

korting

Tijdelijk met korting in de winkel. Normaal kost jaar EEN slechts € 39,99 (ja, jaar EEN is minder dik dan jaar NUL, vandaar het prijsverschil), tot en met 31 juli 2020 kun je het bestellen voor slechts € 33,33 (inclusief BTW, exclusief verzendbijdrage). Doen, zou ik zeggen, al is het maar omdat je het jezelf later niet kunt uitleggen waarom je dit boek niet in de kast hebt staan...

Klik op de button om direct naar de winkelbladzijde van jaar NUL te gaan.

- jaar EEN -

PDF

Wil je me moreel steunen, stimuleren, of iets dergelijks, maar niet 1 of 2 van die grote boeken in de kast hebben, dan kun je dat doen door de PDF versie van jaar NUL en/of van jaar EEN te kopen. Inhoudelijk hetzelfde als het boek, dus compleet met voorwoord, inhoudsopgave en bladzijdenummering, maar zonder ISBN nummer, zonder het gewicht van papier, zonder hardcover kaft én, dat is wel even slikken, zonder leeslint... Wel een stuk goedkoper. Tijdelijk per stuk van € 12,49 voor € 9,99, of allebei tegelijk tijdelijk voor € 17,50.

Wanneer je de PDF versie koopt, kun je direct na het aanschaffen het PDF bestand downloaden. Voor eigen gebruik, dat spreekt voor zich. In de winkel lees je bij de PDF artikelen wat je er wel en niet mee mag doen. Je herkent ze bij het bestellen aan het rode PDF-plakkertje, zoals hieronder.

 

 

PDF in de winkel

De PDF's kun je natuurlijk ook in de winkel vinden. De kortingsprijs staat er al bij (tot en met 31 juli). Twee voor de prijs van nog minder wordt automatisch in je winkelmand verrekent.

Klik op de button op naar de PDF versie toe te gaan :

- PDF versie jaar NUL -

- PDF versie jaar EEN -

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *