blog

open atelier

open atelier

Komende zaterdag, 5 september, doe ik mee aan het Keunstfestival Oranjewijk. Voor de niet-Friezen onder ons, keunst betekent kunst en nee, de Oranjewijk is weliswaar Ons Koninkrijk, maar geen Friese enclave in een overigens niet-Fries-sprekende provincie-hoofdplaats.

Maar goed. Van 13 tot 17 uur ben ik die zaterdag, samen met nog ruim veertig andere kunst-makers en creatieven uit onze wijk actief om te laten zien wat we doen. Op 25 locaties kun je naar kunstenaar en werk komen kijken en mag je zelfs met ze/ons praten. Eén van die locaties is de mijne. Het adres is Emmakade 50. Je ziet de festival-vlag vast al van verre wapperen.

 

 

Wat : Keunstfestival Oranjewijk
Waar : De hele Oranjewijk; zelf ben ik te vinden op Emmakade 50
Wanneer : 5 september 2020
Tijd : 13.00 - 17.00 uur
Kosten : gratis

dank !

Het Keunst-gebeuren is door de organisatie levendig, boeiend, met liefde en zorg opgezet. Respect en dank daarvoor ! Er is een mooi programma, publiciteit, fraai foldermateriaal, een overzicht van alle deelnemende schilders, fotografen, keramisten en dergelijke. Er zijn live optredens van muzikanten en dichters en, zoals gezegd, er is een festival-vlag.

Bovendien is er een actieve facebook bladzijde (zie onder aan dit bericht) en er zijn vrijwilligers. Dank aan iedereen die meewerkt voor al hun inspanningen; zoiets maakt onze wijk bijzonder en fijn om in te wonen !

wat laat ik zien

Ook ik heb me terdege voorbereid. Niet zozeer met mijn gerritschurer werk, maar tijdens de voorbereiding kwam ik er achter dat ik op fotografisch gebied met name het werk van mijn alter-ego Kata Olstrom van belang vind. Wel mijn werk dus, maar tegelijkertijd ook weer niet. Ik ben bezig om van Kata het nodige op te hangen en al doende word ik daar steeds blijer van.

Naast een aantal werken van Kata laat ik zien hoe haar eerste fotoboek vordert. Op mijn grote tafel liggen verder nog de boeken van mijn SPAGHETTI blog en een aantal boeken met ouder werk. En natuurlijk vertel ik graag over mijn fotografisch werk, over mijn blog en over het hoe en waarom van Kata...

welkom

Wanneer je tijd en zin hebt, kom dan naar het Keunstfestival; dat is sowieso een aanrader ! En zowel ikzelf als Kata zouden het erg leuk vinden wanneer je bij ons langs zou komen. Je kunt trouwens ook je naam bij me achterlaten om mee te doen aan een portretserie die ik wil gaan maken: On the other hand there's a fist. Onderstaand zie je een allereerste test-foto met mijzelf in de hoofdrol en onder aan dit bericht tref je een link naar meer informatie.

Wees welkom...

 

bladeren

Wil je nog even wat bladeren, nu je toch hier bent terecht gekomen, een aantal links om verder te lezen :

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *